I can do it!

August 4, 2015

Tijdens de Sunday Check In van Juni, toen we ons klaar gingen maken voor Juicy June, had ik voor mezelf twee doelen gesteld voor deze zomer. 1) Website af (!) & 2) Fotoboeken af (!). Beiden niet erg kleinschalige doelen en daar ligt ook net mijn valkuil. In mijn gedachtes hebben mijn dagen altijd minstens 30 uur, of kan ik in ieder geval dingen bedenken om te doen voor minstens 30 uur per dag.  

De website maken ben ik druk mee bezig, het is een heerlijk proces om het voor mijn ogen te zien ontstaan. Welk beeldmateriaal gebruik ik en komt het best overeen met wie ik ben & welke woorden passen het best bij mij. Zodat, ook als je mij niet kent en op mijn website komt, een gevoel kan krijgen van wie ik ben en wat mijn producten& diensten bieden. 

En die foto's? Nadat ik (eindelijk) mijn externe harde schijf had gevonden, die dus de hele tijd recht onder mijn billen lag, maar ik overal had gekeken behalve daar, ga ik ook een stap zetten voor mijn foto boeken.
Het is 4 augustus, we hebben nog een maand!

I can do it!

 

Please reload

Featured Posts

2019: De zomer van je leven

June 18, 2019

1/8
Please reload

Recent Posts

September 23, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Testimonials

Heerlijk & verhelderend!
Ontspanning, rust en in contact met mijzelf.
Dank je wel! 
Karolien

 

 

 

Get Inspired

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

You are amazing - Had to say it again.  *

Lid van NVBT (Nederlandse Vereniging Beeldende Therapie) & DRU Yoga docent   *   www.merelstegeman.com - 0629520018