Big Magic Hong Kong

October 8, 2015

 

Big Magic
'Big Magic' dat zijn de twee woorden die het afgelopen weekend het best omschrijven. Wat heb ik dan gedaan? Hong Kong it was!

Mijn broer had via Sourcy Vitamin Water een reis naar Hong Kong gewonnen en hij heeft mij meegevraagd.
Donderdagavond vlogen we heen en als ik dit schrijf zitten we in het vliegtuig terug.

Het waren gekke, overweldigend bijzondere dagen. Van het schieten van een reclame op de langste roltrap van de wereld, tot compleet tussen de locals eten, van het mooiste Chinese liedje zingen, tot cocktails drinken in de hoogste bar van de wereld met een waanzinnig uitzicht op de skyline van Hong Kong.

 

Hoogtepunt

Was de cocktail drinken in de hoogste bar ook mijn hoogtepunt?
Nee, mijn hoogtepunt was het diepgaande gesprek om 4:30 's nachts met mijn broer. Terug wandelend van onze avond dansen in Hong Kong ontstond er zo'n eerlijk, kwetsbaar en oprecht gesprek. Waarbij er dingen werden gezegd die niet snel gezegd worden. Daar tussen de kakkerlakken, taxi's en al Salt& Vinegar chips etende was er ruimte voor ons. En dàt was mijn hoogtepunt. 

Het oprechte contact, het vertrouwen, de kwetsbaarheid, die broer-zus band. Ik besefte me weer dat wat voor mij het belangrijkste is, is dit echte contact, echt zijn, kwetsbaar zijn, alles mag er zijn. Jij & ik mogen er zijn. En dan maakt het eigenlijk niet meer uit waar op de wereld je bent.
 

Dank je wel
Dank je wel broer voor wie jij bent, voor jouw energie, doorzettingsvermogen en vertrouwen in het leven: "Komt goed" is niet voor niets jouw levensmotto. En dat is het!
Dank je wel voor dit Big Magic Weekend! X Je Zus

Please reload

Featured Posts

2019: De zomer van je leven

June 18, 2019

1/8
Please reload

Recent Posts

September 23, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Testimonials

Heerlijk & verhelderend!
Ontspanning, rust en in contact met mijzelf.
Dank je wel! 
Karolien

 

 

 

Get Inspired

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

You are amazing - Had to say it again.  *

Lid van NVBT (Nederlandse Vereniging Beeldende Therapie) & DRU Yoga docent   *   www.merelstegeman.com - 0629520018