top of page
websitefotomerel.jpg

Merel

 

Met inmiddels al bijna 15 jaar ervaring als trainer/ facilitator voor alle mogelijke doelgroepen (van corporates tot ministeries, van ex-gedetineerden tot tienermoeders en van docenten tot studenten) blijf ik ervaren hoeveel energie ik krijg om groepen mee te nemen in een proces. 
Binnen de verschillende trainingen die ik geef komt het 'verhelderen, verbeelden & verbinden' altijd wel weer terug.

Verhelderen. Door de bomen het bos weer wel zien. Door het stellen van kritische vragen die je laten nadenken, zowel in training als 1 op 1. Gelukkig wel met een dosis enthousiasme en humor. 

Verbeelden. Met woorden kan je nog zoveel praten zonder echt iets te zeggen, maar door het te gaan verbeelden moet je wel tot de kern komen. Want wat wil je nou eigenlijk echt zeggen? Wat blijft er nog over als je al die containerbegrippen eens de deur uit doet? Kortom ik hou ervan om te verhelderen door te verbeelden. Dit kan door tekenen zijn, maar ook bijvoorbeeld door LEGO® SERIOUS PLAY®. 

Verbinden. Door te verbinden ontstaat de 'true magic'. Verbinding binnen een team, verbinding met jouw leiderschap, verbinding met een bepaald onderwerp door een praatplaat. Welke training ik ook geef, dit is een vast onderwerp. 

Ben je geïnteresseerd in een training of een praatplaat om jouw verhaal te verhelderen? Ik help je graag.


Kernwoorden: Trainer | Facilitator | Creative Problem Solving | Visueel Communiceren | Enthousiast | Gedreven | Humor 

 

Als freelance trainer & facilitator werk ik onder ander voor:
De Betekenaar, Lab V, Stormpunt, The Flirt Company, Zon Trainingen & Carper.

 

.

De enthousiaste en positieve manier waarop Merel Stegeman deze training heeft gegeven vond ik heel waardevol. Na een intensieve dag ging ik met veel positieve energie naar huis. 
- Natasja 

bottom of page