top of page
9789021572468 Wonderlust - cover (met ro

Wonderlust 

Inspirerend traveljournal, voor, tijdens en na je reis 

"De Wonderlust Journal is een must have." - Lonely Planet


Wonderlust is een anders-dan-anders traveljournal!

De focus ligt niet zozeer op het vastleggen van waar je bent en wat je doet, maar meer op het ontdekken van wat die reiservaringen met jou doen.

Met inspirerende vragen vooraf, tijdens en ná je reis kom je erachter wat je beweegt, waar je blij van wordt, en welke inzichten je na je reis wilt blijven toepassen.

Op je terugreis is je rugzak dus nog gevulder, doordat je niet alleen de wonderlijke wereld om je heen, maar ook je eigen wonderlijke wereld beter hebt leren kennen. Prachtig met de hand vormgegeven.

Het ideale cadeau voor iedere backpacker, wereldreiziger, verwonderaar, en bijna-student die eerst nog een tussenjaar doet!

Wonderlust x Pers:

@Gumclub: Gast column. Lees het hier.

@Careerwise: Rowan neemt Wonderlust mee naar Thailand:

"Ik vind de Wonderlust een toevoeging voor mijn reis. Er is overal aan gedacht: van dankbaarheidslijstjes tot inspirerende quotes naar bladzijdes die ik vol kan schrijven, omdat ik een baaldag heb."

Lees haar hele verhaal hier

Ben jij enthousiast en wil je de Wonderlust nú bestellen? Dat kan! Wonderlust krijgt nu een nieuwe druk en ligt vanaf 10 februari weer in de winkels. Je kan Wonderlust wel alvast reserveren. 

 

 

 

bottom of page