Praatplaat / Illustratie 

Een praatplaat is een visuele weergave van jouw verhaal. Je praat aan de hand van de plaat. Hierdoor blijft jouw verhaal (eindelijk ;) ) hangen bij je doelgroep en zal jouw publiek je verhaal beter begrijpen. 

Wat ik zo tof vind van het maken van een praatplaat is dat je wel tot de kern móet komen, omdat je het in beeld wil vangen. Met woorden kan je zoveel praten zonder echt iets te zeggen. Met beeld niet. Kortom een waardevolle toevoeging aan een verhaal dat je vaker vertelt, een belangrijke mededeling die je binnenkort gaat doen en waarvan je zeker wil weten dat jouw doelgroep dit begrijpt en onthoudt of wanneer je je verhaal extra leuk wil maken. 

 

Ja ik wil! En nu? 

1) Via de mail of telefoon geef ik graag een verdiepende uitleg over de praatplaten & het proces.

2) Mocht je nog steeds geïnteresseerd zijn dan plannen we de visuele brainstorm in. 
3) Wanneer de agenda's matchen zullen we tijdens de visuele brainstorm, samen tot een schets zullen komen. Jij vertelt me jouw verhaal en ik zal al tekenend en doorvragend dit op (digitale) papier krijgen. 

4) Ik werk de schets uit tot de praatplaat.

5) Jij probeert de praatplaat uit en hebt nog de mogelijkheid tot aanpassingen waar nodig. 

6) Mochten er aanpassingen nodig zijn dan doe ik dat.

7) De definitieve plaat komt jouw kant op. 

Al vanaf €750,-

Template voor Chimp Company

Praatplaat praktijk Querido
Praatplaat praktijk Querido

Deze praatplaat heb ik mogen maken voor praktijk Querido

press to zoom
Praatplaat By-Sleep
Praatplaat By-Sleep

Deze praatplaat is gemaakt in opdracht van slaapcoach praktijk By Sleep om vermoeide ouders de stappen van de slaapcoaching op een heldere manier uit te kunnen leggen.

press to zoom
Dancing
Dancing

Eigen werk

press to zoom
Praatplaat praktijk Querido
Praatplaat praktijk Querido

Deze praatplaat heb ik mogen maken voor praktijk Querido

press to zoom
1/10

Het werken met Merel heb ik al heel fijn ervaren. Middels een uitgebreide brainstormsessie waar Merel mij uitdaagde een laag dieper te gaan door haar oprechte vragen maakte zij direct al een eerste opzet. Zo zijn wij samen tot een verhelderende praatplaat gekomen die past bij mijn huisstijl. Ik gebruik 'm graag en veel in mijn werk als kindercoach-counselor voor zowel kinderen als ouders. 

- Fleur Stemfoort, Kindercoach pratijk StemAF