top of page

I can do it!

Tijdens de Sunday Check In van Juni, toen we ons klaar gingen maken voor Juicy June, had ik voor mezelf twee doelen gesteld voor deze zomer. 1) Website af (!) & 2) Fotoboeken af (!). Beiden niet erg kleinschalige doelen en daar ligt ook net mijn valkuil. In mijn gedachtes hebben mijn dagen altijd minstens 30 uur, of kan ik in ieder geval dingen bedenken om te doen voor minstens 30 uur per dag.

De website maken ben ik druk mee bezig, het is een heerlijk proces om het voor mijn ogen te zien ontstaan. Welk beeldmateriaal gebruik ik en komt het best overeen met wie ik ben & welke woorden passen het best bij mij. Zodat, ook als je mij niet kent en op mijn website komt, een gevoel kan krijgen van wie ik ben en wat mijn producten& diensten bieden.

En die foto's? Nadat ik (eindelijk) mijn externe harde schijf had gevonden, die dus de hele tijd recht onder mijn billen lag, maar ik overal had gekeken behalve daar, ga ik ook een stap zetten voor mijn foto boeken. Het is 4 augustus, we hebben nog een maand!

I can do it!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page