top of page

First things first


Eat Cake First

Dit is mijn enige advies voor vandaag:

Eet . eerst . taart.

Gewoon omdat het kan!

Maar ik heb niets te vieren..?

Dat heb je zeker! Zal ik je helpen?

- Je hebt een prachtig paar ogen (als ik hier zou stoppen zou dit al meer dan genoeg reden zijn) die kunnen kijken waardoor je dit kan lezen.

- Je hebt een laptop of computer

- Je kan lezen

- Je bent gezond

- De zon schijnt (misschien achter de wolken, maar hij schijnt)

- You are alive

- Je ademt

- Jij bent jij, meer hoef ik eigenlijk niet te zeggen.

Ben je al overtuigd?

Doe eerst iets waar je blij van wordt, wat je energie geeft en waarvan je hart gaat stralen. Je hebt het door, dat is in mijn geval het eten van een stukje taart. Dan krijg je vanzelf genoeg energie om ook de lastige klusjes aan te pakken. Tenminste zo werkt het bij mij. Die heerlijke to-do-lijstjes, die noooooooooit ophouden, kleiner worden of helemaal afgevinkt raken. (Confession: Zet jij er soms ook dingen op die je al gedaan hebt die dag, zodat je ze meteen weer af kan vinken?). Als ik weer zo'n heerlijk lange to-do lijst voor mijn neus heb, dan ga ik eerst de dingen doen die snel af zijn en die ik snel af kan vinken. Dan kom ik in een positieve flow "Kijk hoeveel ik al heb gedaan vandaag, oh yeah!" en lukken die lastige klusjes ook gemakkelijker.

En een stukje taart op zijn tijd als gezelschaphouder, daar kan weinig tegen op ;).

Ik wens jou een heerlijke, productieve feestdag!

Liefs,

Merel

PS Dit zijn so far de plekjes in Amsterdam met de lekkerste taartjes, mocht jij nog iets vinden waar ik echt geweest moet zijn. Please.. Let me know!

- Sissy Boy - KNSM


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page