top of page

Shit! Telefoon weg.


Shit! Telefoon weg.

We hadden net Pippa en Colette samen naar school gebracht vanochtend, Rob en ik. Onderweg naar Oostpoort, wilde ik nog even iemand bellen. Met mijn hand zocht ik in mijn tas naar mn telefoon, nergens te vinden. Nou heb ik sinds kort een grote tas met de bijnaam Plunjetas, dus ik maakte me in de eerste secondes nog geen zorgen.

Totdat ik alles uit mijn tas had gehaald en mijn roze buddy daar nog steeds niet in zat.

Op dat moment steeg de spanning zeer hoog op.

Ik reed terug naar de school van de meiden en ook daar hadden ze niks gevonden.

Dit kon toch niet echt waar zijn?!

Op de school kon ik naar mijn nummer bellen. Niks. Nog zoekend daar, ging de telefoon van de school. Dat mijn telefoon gevonden was. Inmiddels zijn we weer herenigd en is mijn cortisol level iets gedaald.

Fouten Vieren.

Ontspannen Oktober.

Het vieren van mijn fouten helpt mij om het maken van 'fouten' minder zwaar te maken en nu ik het steeds vaker doe, merk ik dat ik ook rustiger en ontspannender kan blijven tijdens weer een van mijn onhandige acties.

Ontspannen Oktober staat alweer bijna op de stoep, een thema dat mooi aansluit bij waar ik nu ben. In alle drukte met de afrondende fase van mijn boek.

Mocht jij net als ik behoefte hebben aan wat ontspanning en inspiratie om van Oktober ook een Ontspannen maand te maken, dan nodig ik je van harte uit tijdens de Sunday Check In van zondag 2 oktober!

High Five!

Merel

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page