top of page

Get your ass movin'


Zeuren enzo

Zo'n twee weken geleden zat ik op de bank te zeuren en was Rob de gelukkige die het mocht aanhoren.

Ik vond mezelf heel zielig namelijk: "Ik ging nooit meer wat leuks doen. Ik kon me niet herinneren wanneer ik voor het laatst iets in de avond had gedaan, of voor het laatst had gedanst. Mijn lievelings bezigheid."

Rob bracht de dingen weer even in perspectief: ik ben in april bevallen, dus is het op zich niet heel gek dat ik de afgelopen tijd niet zoveel dingen heb ondernomen, maar als ik daar behoefte aan heb: Onderneem het!

Hij raadde me aan om meteen 'as we speak' een vriendin te appen en een afspraak te maken. We waren bezig een afspraak te plannen toen ze ineens met een geweldig plan kwam: Let's go to Beyonce! Ze had kaartjes over en ik was de gelukkige die mee mocht. WOW!

Dromen komen uit

En zo komen dromen ineens uit die ik maanden geleden had uitgesproken.

Het is 19 december 2015, we logeren bij vrienden en hebben een pre-kerstdiner. Allemaal hebben we een gang gemaakt. Het toetje kwam voor mijn rekening, het werd een heerlijke Pavlova, maar dat even terzijde.

We bespraken ieders high's & low's van 2015 en zo kwamen we op de vraag: "Naar welk concert zou je nog wel een keer willen?." Zonder twijfel kwam bij mij Beyonce op. Altijd een fan geweest, mooie herinneringen aan periodes waarin dan een liedje van haar weer in de top stond. Het was me helaas niet gelukt een kaartje te bemachtigen en om eerlijk te zijn had ik het ook weer een beetje laten rusten.

Tot het kaartje twee weken geleden dus ineens in mijn schoot geworpen werd. Natuurlijk wilde ik mee en werd dit meteen mijn eerste avondje uit als mama van twee dochters.

Het was een geweldige avond vanwege zoveel verschillende redenen.

Een van de redenen was wel, doordat ik een paar maanden geleden dit antwoord had gegeven, dat ik me nu nog beter besefte dat er een droom aan het uitkomen was.

Dit was mijn antwoord geweest: naar een concert van Beyonce & nu was ik het aan het doen!

Dat doet me ook denken aan de vragen die er tijdens de Sunday Check In voorbij komen. Het zijn niet allemaal zware vragen, maar juist dit soort vragen waar je tijdens de Check In de tijd voor neemt om te beantwoorden. Waardoor je de momenten gaat herkennen wanneer deze zich voordoen en kan je er zo nog meer van genieten.

Get your ass movin'

Als tweede besef ik me de afgelopen tijd nog meer hoe belangrijk het is om in actie te komen. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn boek en met het perfectioneren van de Sunday Check Ins, en ondanks dat het véél meer tijd kost dan ik zou willen ben ik wel trots op het feit dat ik het nu aan het doen ben. Ik kom in actie en zie langzaam mijn boek ontstaan als een kleine baby waarvan de armpjes, beentjes en gezichtje steeds meer vorm gaat krijgen. Ik kan niet wachten om ook mijn boek op de wereld te brengen.

Wil jij mij helpen?

Bij het perfectioneren van de Sunday Check In kan ik jouw hulp goed gebruiken! Ik heb een aantal vragen die ik jullie graag zou willen stellen over de Sunday Check In, zowel aan de mensen die nog nooit zijn geweest, als aan de mensen die al wel een keer zijn geweest.

Met jullie antwoorden kan ik de Sunday Check In nog beter aanpassen aan jullie behoeftes en wensen. En als je je email adres achterlaat, dan volgt er een digitaal kanootje als eeuwige dank!

& Ik verloot aan het eind van deze maand een Sunday Check In, onder de mensen die de vragen hebben ingevuld!

Mag ik een 2 minuutjes van je tijd? Dat zou super zijn!

Check de volgende links:

- Ik ben al een keer naar de Sunday Check In geweest klik hier

- Ik ben nog nooit naar de Sunday Check In geweest klik hier

Alvast super bedankt!

Ik wens je een heerlijke zomer & hopelijk tot 4 september tijdens de eerstvolgende Sunday Check In! Alle liefs, Merel

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page