top of page

What Richard Branson taught me


Op dinsdag 4 oktober mocht ik als de +1 van Rob mee naar het inspirerende event in de Ziggo Dome van Inspiration 360 en zijn nieuwe werkgever WakaWaka.

Grote namen kwamen voorbij, met een nog grotere dosis inspiratie voor ondernemers. Tijdens de avond heb ik druk aantekeningen gemaakt die ik bij deze graag wil delen! Enjoy.

Richard Branson - Have Fun - Dr. Yes - say yes - Expand in stead of contract - Speel in op wat er op het moment speelt - Put yourself out of the business- find someone who will take over - If you create something it has to be uniquely different - Screw it, just do it Bear Grylls - The power of persistence - Always get back up - The difference between ordinary and extraordinary is the word extra. - Give a little bit extra. - Push the boundaries, - Give more, don't give up - It's all about spirit - The only failure is when you stop trying - Have a great team - we are always stronger together - It's all an adventure - Follow the adventure -"If there is no path, make one" Anita Elberse - Superstars dare to make big bets - You have to be willing to be all in - Embrace the possibility of epic failure - Failure is healthy, mediocrity is a much bigger problem - Bet on your star power, and use it to help others - Meeting of the best brands can be extra ordinary - Surround yourself with the best people - Have the audacity to become a multihyphanate - The path to the top is never linear. High achievers keep breaking out of their comfort zone along the way - What if.. Zo heb ik na deze avond besloten om de eerste oplage van mijn Wonderlust Travel Journal meer boeken te laten drukken dan ik in eerste instantie van plan was, geïnspireerd door onze superstars "Superstars dare to make big best", krijgt het reisdagboek een elastiek en gekleurd garen "Always give a little extra" en ben ik mezelf continue aan het herinneren aan waar het nu echt om gaat: zorgen dat ik er nog wel plezier aan beleef in plaats van alleen maar te stressen omdat het zoveel is, "have fun"!

Mijn Wonderlust Travel Journal is wayyyyyy out of my comfort zone. Het zijn allemaal nieuwe werelden waar ik me in begeef omdat ik alles zelf aan het doen ben. Een groot avontuur. De nieuwste Sunday Check In 'Say yes to New'vember' zal hier ook over gaan: het out of your comfort zone gaan en wat dat je kan opleveren.

Ik wens je veel inspiratie!

Ben jij bij de volgende Sunday Check In of wil je hier meer info over? Stuur me dan een berichtje.

Een magisch mooie dag voor jou,

Liefs,

Merel

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page