top of page

Mijn Droom - Dit boek


20 vreemden & een heerlijk ontbijt

Vanochtend stond mijn wekker om 5:30. Het opstaan ging me beter af dan de afgelopen ochtenden omdat ik vanochtend op een klein avontuur ging.

Uit ontbijten van 7:00 - 8:00 met 20 vreemden in het Loydd Hotel. Dat is weer eens een andere start van mijn vrijdag!

Deze 20 vreemden waren ondernemers met allemaal verschillende expertises. Het doel van dit ontbijt was door elkaar te leren kennen, elkaar weer verder te kunnen helpen met het ontmoeten van nieuwe mensen en contacten.

De reden voor mijn komst vandaag was het presenteren van mijn boek en zo in contact te komen met mensen die werken bij uitgevers als: Snor, LEV/ Bruna, Gottmer, of Kosmos.

Dit boek - Mijn droom

Als je op reis bent helpt de Lonely Planet je om de wonderlijke wereld buiten je te ontdekken.

Maar waar is de gids om je te helpen die wonderlijke ínnerlijke wereld te ontdekken?

Dat wordt dit boek! Uniek in zijn soort, want het bestaat nog niet.

Een journal voor de dromer, de inspiratie zoeker, degene die naar zichzelf durft te kijken, de avonturier, the learner from life, de journal schrijver & de danser op de wind.

Een journal/ dagboek met prikkelende vragen, incheck momenten, wensen pagina's, inspirerende quotes voor als je een rotdag hebt en ruimtes om de wonderlijke momenten nooit meer te hoeven vergeten.

Het is mijn droom om dit boek zelf te mogen ontwikkelen, illustreren en dan uit te mogen geven zodat zoveel mogelijk wereld ontdekkers niet alleen geïnspireerd worden door de wonderlijke wereld buiten, maar ook door hun eigen wonderlijke wereld. En de rugzak van deze geweldige mensen op die manier nog gevulder wordt met prachtige ervaringen en ontdekkingen. Zie ook deze pagina op mijn site met een toelichting over deze droom.

Mocht jij nog mensen kennen in de uitgeverswereld, mocht je hart gaan zingen bij dit idee, mocht je nog een fantastische toevoeging hebben. Let me know, vind ik leuk!

Liefs,

Merel

Comentários


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page