top of page

Kaaiewaaien & Suilen


Kaaiewaaien & Suilen

Suilen .. Het is toch 'Sail' dit weekend? Waarbij ze gaan zeilen en niet suilen? En aan de kade Kaaiewaaien?

Ha, nee! Het is kaaiewaai & suil tijd! En wel omdat het dit betekent: Lanterfanten! Yep, niets meer en niets minder.

Nou vind ik Lanterfanten op zich al een woord om van te houden, maar toen ik net de letterlijke betekenis van Lanterfanten opzocht kwam ik deze twee prachtigerds tegen. Te fijn om niet met jullie te delen.

Chill weekend

Om terug te komen op waarom ik dit woord zocht: Vorig weekend hadden wij als klein gezinnetje een dikke streep door ons weekend gezet – “Chill weekend” stond er met grote letters. Geen afspraken. Alleen genieten en zien wat de dag ons brengt. Dit leverde zoveel fijns op: keuken kastjes werden uitgeruimd, Ottolengi werd erbij gehaald (heerlijk kippetje & latkes (ook al zo’n leuk woord), boek Jeruzalem, blz. 180 & blz. 92 – mocht je het een keer willen uitproberen), een avondje kleuren (zelf een tea-spiration kleurplaat inkleuren) & doelloos creatief zijn. Al kaaiewaaiend beseften we ons, waarom doen we dit niet vaker?! Waarom zitten de weekenden altijd zó vol dat je geen tijd meer hebt voor datgene wat je eigenlijk ook zo graag doet om op te laden? Inmiddels zijn er meerdere strepen door onze weekenden gezet, want één zo’n weekend smaakt naar meer.

Inspiratie

Dit alles was voor mij weer zo'n inspiratie moment voor de volgende Sunday Check In - door het besef dat het leven écht heel snel gaat. En dat het daarom zo belangrijk is goed te weten waar je blij van wordt of waar je je focus op wil leggen. Zodat je dat leven van je dromen écht kan gaan leven, niet morgen maar nu!

Liefs,

Merel

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page