top of page

Practise what you preach

Practise what you preach

Na mijn laatste 'Sunday Check In' praatte ik nog na met een van de deelnemers. Eigenlijk moest ik naar huis, ik had met Rob afgesproken wat dingen te doen en het was al laat.

Toch kon ik er niet omheen. Dit was een koffie die ik móest drinken. Aangekomen bij

'De Bakkerswinkel' vonden we ons plekje en daar vertelde ze me wat er allemaal na de 'Sunday Check In' van augustus was gebeurd.

Ze had kéuzes gemaakt, ze had knopen doorgehakt op alle verschillende gebieden van haar leven. Waardoor ze nu vrijer was om het leven van haar dromen te leven.

Dit raakte me, het kwam binnen. Er komen zoveel leuke nieuwe opdrachten op mijn pad, waarvan ik de tofste moet afslaan omdat ik nog in een winkel werk.

Is dit mijn droom? Nee. Het heeft me de rust en stabiliteit gegeven. En nu dacht ik: "Als ik andere mensen wil inspireren het leven van hun dromen te leven, waarom doe ik dit zelf dan niet helemaal 100%?", 'Practise what you preach', right?

Dus daarom heb ik afgelopen week mijn baan in de winkel opgezegd. Om me nu helemaal te kunnen storten op datgene waar mijn passie ligt, waar mijn energie van gaat stromen en waar mijn hart van gaat stralen: het ontwikkelen en geven van workshops, trainen en tea-spiration kleurplaten maken.

Oh zo heerlijk, spannend & gaaf!

Heel veel liefs,

Merel

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page