top of page

Yes' & New'vember


When was the last time you did something for the first time?

And this month is...

Sinds de Sunday Check In's heb ik een nieuwe hobby: Maanden uitroepen tot iets bijzonders. Super September wierp mooie vruchten af en ook Onwijs Ontspannen Oktober zou ik zo weer over willen doen. Alleen al om het feit dat deze maand voor mij startte in Hong Kong.

Mijn broer had via Sourcy Vitamin Water deze reis gewonnen en ik mocht mee! Hoe was dit avontuur? Dat is te lezen op mijn vorige blog, mocht je ook zin hebben in beeldmateriaal: dan is dit de link naar het filmpje van mijn broer Coen op de langste roltrap van de wereld.

....New'vember & Yes'vember

De nieuwe maand komt weer sneller dan je denkt en ik betrapte mezelf erop dat ik al meer bezig was met terugblikken op het afgelopen jaar dan te beseffen dat 2015 nog twee geweldige maanden in petto heeft.

Hierdoor kwam ik op het idee November uit te roepen tot 'New'vember & Yes'vember'.

Want het jaar is nog helemaaaaal niet voorbij en er is nog ruimte genoeg om heel veel 'Yes' te zeggen tegen de dingen die op mijn pad komen en nieuwe dingen aan te gaan.

Een van die nieuwe dingen is dat ik mijn baan vorige maand heb opgezegd en, na mijn opzegtermijn van 1 maand, echt voor mezelf ga beginnen in november. Spannend, maar gelukkig wordt het Yes'vember en ga ik er een prachtige New'vember van maken ;)!

Maar dat wordt natuurlijk niet alles: ook ga ik 1 keer per week iets delen op mijn Facebook pagina over iets waar ik met volle borst 'Ja!' tegen heb gezegd of iets nieuws dat ik die week heb gedaan.

Mocht je mee willen doen met deze mini-Challenge, ben je van harte welkom! De volgende Sunday Check In op zondag 1 november staat dan ook in het teken van Yes' & New'vember. Wil je ook in de stemming komen voor deze bijna-maar-nog-niet-helemaal-laatste-maand-van-dit-jaar en uit deze laatste maanden nog het meeste halen? Stuur me dan een berichtje, vind ik leuk!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page