top of page

Mijn 4 ontdekkingen


Vandaag is de laatste dag van deze maand! Dat betekent ook dat dit de laatste dag is van mijn challenge "Say Yes to New'vember". Een van de momenten die mij het meest is bijgebleven van afgelopen maand was de fietstocht die ik in mijn laatste blog heb beschreven, dit was ook mijn eerste maand als 100% freelancer, ik ben gestart met een nieuwe cursus Art Journaling, ik heb meer tijd van oprechte aandacht besteed aan onze dochter & ik ben op de tofste nieuwe plekken geweest voor verschillende workshops (voor het eerst binnen een ministerie, met een pasje door de beveiliging - yep word ik blij van).

Hoe is het om een maand te focussen op het zeggen van Ja tegen wat er op m'n pad komt & het aangaan van Nieuwe ervaringen?

Mijn 4 ontdekkingen:

1) Keep the focus: het allerbelangrijkst voor mij is om m'n focus erbij te houden. Het leven gaat snel en voordat ik het weet was ik te veel met andere dingen bezig. 2) Bewustwording: door m'n focus op m'n challenge te houden ontdekte ik dat ik graag Ja zeg tegen leuke dingen op mijn pad. Ik ben heel goed in me verheugen op afspraken. Het Ja zeggen tegen momenten die mijn onzekerheid raken, gaan me dan weer minder goed af.

3) Chill! Als ik goed uitgerust ben kan ik makkelijker Ja zeggen tegen wat er op m'n pad komt en ga ik met alle plezier die nieuwe ervaringen aan. 4) Avontuur: Ja zeggen tegen het onbekende is een stap uit je Comfort Zone nemen en levert vaak de tofste dingen op!

Op naar een nieuwe maand, een nieuwe dansende December to Remember!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page