top of page

Big Magic Hong Kong


StartFragmentBig Magic 'Big Magic' dat zijn de twee woorden die het afgelopen weekend het best omschrijven. Wat heb ik dan gedaan? Hong Kong it was!

Mijn broer had via Sourcy Vitamin Water een reis naar Hong Kong gewonnen en hij heeft mij meegevraagd. Donderdagavond vlogen we heen en als ik dit schrijf zitten we in het vliegtuig terug.

Het waren gekke, overweldigend bijzondere dagen. Van het schieten van een reclame op de langste roltrap van de wereld, tot compleet tussen de locals eten, van het mooiste Chinese liedje zingen, tot cocktails drinken in de hoogste bar van de wereld met een waanzinnig uitzicht op de skyline van Hong Kong.

Hoogtepunt

Was de cocktail drinken in de hoogste bar ook mijn hoogtepunt? Nee, mijn hoogtepunt was het diepgaande gesprek om 4:30 's nachts met mijn broer. Terug wandelend van onze avond dansen in Hong Kong ontstond er zo'n eerlijk, kwetsbaar en oprecht gesprek. Waarbij er dingen werden gezegd die niet snel gezegd worden. Daar tussen de kakkerlakken, taxi's en al Salt& Vinegar chips etende was er ruimte voor ons. En dàt was mijn hoogtepunt.

Het oprechte contact, het vertrouwen, de kwetsbaarheid, die broer-zus band. Ik besefte me weer dat wat voor mij het belangrijkste is, is dit echte contact, echt zijn, kwetsbaar zijn, alles mag er zijn. Jij & ik mogen er zijn. En dan maakt het eigenlijk niet meer uit waar op de wereld je bent.

Dank je wel Dank je wel broer voor wie jij bent, voor jouw energie, doorzettingsvermogen en vertrouwen in het leven: "Komt goed" is niet voor niets jouw levensmotto. En dat is het! Dank je wel voor dit Big Magic Weekend! X Je Zus EndFragment

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Get inspired
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page